keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Grand-Popo

Maanantaista keskiviikkon vietimme aikaa Grand-Popon pienessä rantakaupungissa jossa myös Suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus sijaitsee. Villa Karosta voi lukea heidän sivuiltaan: http://www.villakaro.org/


Hengailua Villa Karossa



Majoituimme rastahotelliin joka on tunnettu Lion baaristaan jossa soi ainoastaan reggae. Kummasti sitä näköjään on jo rennolla fiiliksellä kun yhtään ei harmittanut kun toisessa hotellin yhteisvessa-suihkussa ei ollut ovea lainkaan ja vettä ei tullut hanoista. Vettä toki oli isoissa vadeissa ja sillä sai hyvin hoidettua suihkun ja "vessan vetämisen". Toki mainittakoon että satuimme olemaan hotellin ainoat asiakkaat ja oli myös ovellisia vessoja ja suihkuja tarjolla, mutta ne sijaitsivat kauempana ja laiskuus iski :) Huone oli hyvin pelkistetty, vain sänky, hyttysverkko, yksi tuoli ja tuuletin. Seinä oli tietenkin rasta-aiheisesti kuvitettu. Valitsimme Lucky huoneen.

Grand-Popossa on ainakin kaksi uima-allasta joten niihin täytyi molempiin tutustua. Illastimme ja hengailimme myös Villa Karon stipendiaattien ja työntekijöiden kanssa. Nyt se loma todella tuntui alkaneen! Hiekkaa varpaissa ja kiireetöntä meininkiä.


Tässä ravintolassa söin kania, hyvää oli!
Rantaselfie
Meressä uiminen on melko haastavaa suurten aaltojen vuoksi. Joka paikassa onkin isot kyltit että uiminen meressä on omalla vastuulla. Hyvä uimari ja pienet aallot mahdollistavat uimisen, mutta ennen aaltojen laatumista olisi hyvä lillua uima-altailla jotka maksavat 1000-1500 frangia.

Viilentävät minttu drinksut Lion baarissa


Aubergen suklaamousse maistui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti