perjantai 15. marraskuuta 2013

Niin monta KIITOSTA!

Kiitollisuutta! Sitä on todellakin ilmassa! Niin moni ihminen on luopunut roposistaan ja mahdollistanut lastenvankilalle monta isoa asiaa.
Lastenvankilan luokkahuoneen tuolit saatiin korjattua, eikä enää tarvitse pelätä, että luiskahtaa tuolin kehikon sisään kesken oppitunnin. Lähitulevaisuudessa tuolien pehmusteet vielä päällystetään kankaalla poikien kanssa, niin saavat tuoleista vielä esteettisesti kivemmat. Myös tyttöjen huoneen ovi menee jälleen kiinni ja sen saa vaivatta auki. Ovi oli paisunut sen verran pahasti että, siitä kulkeminen vaati jo lihasvoimia.

Kiitos Lea, Kurikan Korvenkävijät, Elina ja Jaakko! Teidän lahjoituksilla mahdollistettiin nuorille turvallisemmat tuolit ja tyttöjen huoneen oven korjaus. Kiitos paljon, asante sana!



Kiitos Karina, Jussi, Elvi, Risto, Anja ja Juhani. Teidän ansiosta nuorilla on nyt parempi keittiö. Välikatto uusittiin ja hormit vetävät nyt paljon paremmin. Myöskään sadevesi ei tule piippua pitkin sisään sateella. Tuhannet kiitokset nuorten ja koko lapsivankilan henkilökunnan puolesta!




Kiitos Jonna ja Noora! Teidän lahjoitusrahoilla nuoret saivat koulutarvikkeita. Mm. vastakohdat pelin ja muita koulu- ja taidetarvikkeita (viivoittimia, kumeja, paperia, siveltimiä, vesivärejä ja rubiikinkuution). Kaikenlaiset pelit ja käsityöt kun ovat kuuminta hottia.


Olen niin iloinen että olen teidän avulla saanut mahdollistettua monia asioita lastenvankilan nuorille. Ette voi ymmärtää sitä riemun ja kiitollisuuden määrää, voin vain koittaa vakuuttaa että jokainen euro on paikkansa ansainnut. Kiitos, kiitos, kiitos!

2 viikkoa sitten lopetin työt lastenvankilalla, mutta Piialle silti vielä heilutetaan kun taivaalla näkyy lentokone ja vesivärimaalauksissa vilahtelee edelleen I love Piia <3 tekstit! Ihania nuoria!!! Täytyy mennä ensi viikolla yllätysvisiitille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti