lauantai 27. syyskuuta 2014

On the stage

Kilimanjaro Wizardsien keikka oli perjantaina yönäytöksen alkupäässä. Keikalle valmistauduttiin pukeutumalla ja maalamalla valkoiset viivat kaikkien kasvoihin. Miehet saivat päähänsä sulkapäähineet ja naiset pukeutuivat perinteiseen mustaan kietaisuvaatteeseen. Juuri ennen keikkaa vielä rukoiltiin yhdessä ja siveltiin käsiin kookosöljyä jonka uskotaan suojaavan yleisön pahoilta ajatuksilta ja epäonnistumiselta. Tämä on kuulemma hyvin tavallinen tapa monilla tansanialaisilla artisteilla. Moshin pienillä keikoilla valmistautumiseen ei kuulunut rukoilua tai kookosöljyä, mutta nyt olisikin suuri lava ja arvokas esiintyminen tiedossa.


 Esitimme 2 tanssia ja 1 laulun. Tanssien välissä vaihdoimme vaatteita. Kun ensimmäistä kertaa astuimme lavalle yleisö vislasi ja hurrasi (liekö sillä osuutta asiaan että lavalle astui valkoinen tanssija?). Tanssit menivät oikein mallikkaasti ja yleisö mylvi kun oli minun soolotanssini vuoro. Tämä yleisö on maailman palkitsevin ja mielettömin yleisö!








Tällaiselle yleisölle tanssimme
Oli jännää ja niin kivaa!
Monet tulivat kiittämään esityksen jälkeen kuinka hyvä show meillä oli ollut ja monet ihmettelivät miten ihmeessä valkoinen nainen osaa tanssia afrikkalaista tanssia. Vielä monen päivän jälkeenkin monet tulivat kädestä pitäen kehumaan ja kiittelemään! Tämä reissu oli tanssijan identiteetille todella miellyttävä kokemus! Super-jännää ja vähän hullua hommaahan se on esiintyä melkein tuhannelle ihmiselle vieläpä heidän perinnetanssejaan, mutta suosittelen silti muillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti