torstai 18. syyskuuta 2014

Silvian synttärit ja retki vesiputouksille

Saavuin Moshiin juuri hyvään aikaan sillä seuraavana päivänä oli Silvian syntymäpäivät ja sain kutsun synttärikakulle. Paikalla olivat Silvia, hänen ystävänsä William ja Fadhil sekä "Silvian pojat" jotka olivat koristeleet Silvialle synttärituolin johon kakku oli juhlallisesti aseteltu. Talossa ei vielä ole keittiökalusteita joten tuoli toimikoon pöytänä. Pojat olivat hyvin energisellä ja iloisella fiiliksellä, olihan kyseessä kuitenkin synttärit ja luvassa kakkua ja limua! Kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten tässä kuvia synttäreiltä! :)


Minä, Fadhil, William ja Silvia
Synttärisankari kakkuineen
Kuohuvaa limsaa


 Synttäreiden kunniaksi Silvia oli luvannut pojille että he lähtisivät Materunin vesiputouksille retkelle koko porukalla. Sain kutsun seuraavan päivän retkelle mukaan! Pojat hankkivat meille dala dalan (eli pikkubussin) joka nouti meidät aamusta ja suuntasimme kohti vesiputouksia. Matkalla vedettiin "volat kaakkoon" ja matkanteko ei jäänyt keneltäkään huomaamatta kun musiikin raikuessa matkustettiin nuorten kanssa kohti vesiputouksia. Auton jätimme parkkipaikalle ja matka jatkui jalkaisin pieniä polkuja pitkin.





Paikan päälle päästyämme rohkeimmat kävivät uimassa jäätävän kylmässä vesiputouksen vedessä. Suurin osa tyytyi katselemaan muiden uintia. Uinnin jälkeen syötiin eväät ja palattiin takaisin dala dalalle. Ihana reissu ja pojat olivat niin onnellisia kun pääsivät vesiputouksilla käymään. Monikaan heistä ei ollut koskaan käynyt vesiputouksilla aikaisemmin.

Ruisleipää eväänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti