torstai 19. joulukuuta 2013

Zanzibar

Zanzibarille menimme Darista laivalla. Matkustimme business luokassa, koska valkoisille ei myyty halvempia lippuja, semmosta. Laivan odotustilassa jo parempi ja köyhempi karja jaoteltiin loosseihin josta sitten lasti lastattiin eri ovista laivaan. Ei ollut kivaa, olisin mielelläni matkustanut kaiken kansan joukossa köyhempien osastolla, täällä maassa valkoiset kun maksavat monista asioista tupla tai tripla hinnan. Laivassa pääsimme ilmastoituun istumaosastoon jossa saimme viihdyttävästi katsella spiderman elokuvan.




Zanzibarilla vietimme ensimmäiset päivät tutustuen Stone Towniin. Stone Town on Zanzibarin keskus ja isoin kaupunki. Päivällä kuljimme pienillä kujilla shoppailemassa ja illalla maistelimme herkkuja ruokamarkkinoilla, toivoen parasta ettei mahatauti iskisi. Erinomaisia herkkuja saimme maistella! Grillivartaita, sapattia, makeita pizzoja, om-nom-nom!



Kolmen päivän kaupunkikierroksen jälkeen suuntasimme saaren itä-rannikolle Jambianiin. Siellä jokapäiväisiä aktiviteettejamme olivat auringon otto, uiminen, syöminen ja nukkuminen. Ihanaa! Kertakaikkisen kivaa! Yhtenä päivänä olin reipas ja kävin öky hintaisella sukellusreissulla. Mutta sekin oli hintansa väärtti sillä pääsin uimaan delfiinien kanssa. HUIPPUA!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti