sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Viimeinen ilta Koh Taolla

Tänään on viimeinen ilta Koh Taolla. Uusien sukellusta harrastavien tuttavuuksien kanssa syötiin maittavat päivälliset ja haikein mielin moikkailtiin kaikki tutut. Koh Taolla viettämäni aika on ollut todella mukavaa. Tein Deep diver ja Nitrox kurssit Koh Tao Diversin hellässä huomassa, jota voin suositella muillekin! Mukavan leppoisaa henkilökuntaa ja ammattitaitoisia kouluttajia! Hommat tehdään hyvin ja huolella ja vieläpä mukavasti suomenkieltä vientäen ja kientäen. Oli hauskaa haastatella ihmisiä jotka ovat päätyneet Koh Tao Diversille töihin, tarinoita oli monia ja kyllä sitä ehkä vähän itsekin alkoi miettimään että olisiko minusta tällaiseen elämään. Vaatimatonta ja erittäin sukellukseen keskittynyttä. Eräs haastattelemani henkilö sanoi että "ei tule laskuja" ja tämä jäi mieleeni soimaan. Voi luoja miten erilaista elämää!

Kiitos kaikille Koh Tao Diversissä työskenteleville ja muuten tapaamilleni ihmisille, olen taas montaa hymyä ja Facebook kaveria rikkaampi ihminen! Toivottavasti nähdään taas pian!

Vielä sen verran pitää hehkuttaa, että en ole koommin ollut niin prameilla nahkasohvilla, mitä Koh Tao Diversin paatissa on! Niistä plussaa!

Hyttysmyrkkyä on kulunut viime päivinä niin että välillä olen jo miettinyt että kumpi pökertyy ensin, minä vai hyttynen. Se myös on vähän huvittanut, että kun lähtee ravintolaan syömään ja käy suihkussa niin ensimmäisenä vetää hyttysmyrkkykerroksen ylleen. Suomessa suihkauttaisin hieman hajuvettä. On tää niin erilaista ja hyvä niin.

Lämpöä ja aurinkoa piisaa vaikka Suomeen lähetettäväksi. Täytyy silti tunnustaa että vaikka bungalowissani onkin vain tuuletin (ei ilmastointia) vedin yksi yö peittoa niskaan. Näin varmaan unta talvesta, muuta selitystä en keksi, ei täällä nyt kylmä ainakaan voi olla yöllä! Luulisin ettei alle 30C mennä kylmimmillä hetkilläkään.

Arvatkaa mikä myös on ollut aivan sairaan hienoa!? Se, että voi olla päiväkausia puhumatta puhelimessa tai tekstaamatta kenellekään. Puhelinta olen käyttänyt vain kellon katsomiseen. En ole kantanut puhelinta kämpiltä minnekään. Ihanan rentouttavaa kännykkävapaata aikaa!

Taidan alkaa pakkailla rinkkaa samalla haikein ja odottavin tunnelmin. Huomen aamusta matkaan laivalla ja bussilla Phuketiin jossa olen yhden yön ja sitten lennän Kuala Lumpurin kautta Balille. Matkaopas kertoi etteivät nettiyhteydet välttämättä pienillä saarilla toimi. Eli bloggailuhiljaisuus voi kertoa myös netittömyydestä. Koh Tao hiljenee ainakin mun osalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti